STRATEGIE EN CONCEPT

m

Executie staat altijd op de eerste plek. Voor de meest effectieve aanpak begint dit al in de conceptfase. Juist op creatie kunnen wij daarom effectief het verschil maken! Onze creatieven werken middelenvrij en 100% onafhankelijk. En dat is vrij uniek in de branche. Voor ons geen pool met mensen die persé ingezet moet worden, of een magazijn vol materialen waar we wekelijks een ander merk op plakken. Wij werken liever vrijuit aan jouw resultaat. Zowel online als offline. 

Waar nodig schaven we, ook reeds bestaande, campagnes bij. Ongeacht of we die zelf hebben bedacht of door je reclamebureau zijn aangedragen. We bekijken vooraf kritisch of een concept  ook in de executie goed overeind kan blijven. Dat is pas een slim idee!

REALISEREN EN REGISSEREN

m

Als wij zeggen dat we álles kunnen creëren, activeren en regisseren dan is dat ook zo. Erewoord. Geen activatie is ons te gek. Van instore tot Instagram, van foodtruck tot influencers en van beursvloer tot (digitale) winkelvloer. 

We kennen de gehele activatiebranche en weten precies wat we waar moeten halen. Zo ben jij verzekerd van een totaalaanpak, waarin je compleet ontzorgd wordt. Met onze focus op executie, verjagen we vooraf alle onverwachte beren op de weg. 

AANPAK

m

Activation Heroes kan op ieder activatiemoment instappen; zowel op creatie, als realisatie. We werken door alle kanalen heen en pakken jouw doelgroep op ieder gewenst moment beet. Als echte superhelden zitten we hierbij graag kort op de bal. 

Hoe eerder we jouw doelstellingen weten, des te beter we een activatie naar het ultieme resultaat kunnen leiden. Voor het beste resultaat doorlopen we samen de volgende fases;

INKOOP EN PRODUCTIE

m

Creativiteit is één, resultaat is alles. Daarom kent Activation Heroes de beste leverancier voor ieder idee. Of het nou gaat om de realisatie van een beursconcept of een smaakvolle contentshoot voor Instagram. Samen maken wij echt álles mogelijk op activatiegebied. 

We werken met de beste specialisten en wat we niet kunnen vinden, maken we gewoon zelf. Zo ben jij verzekerd van de beste prijs-kwaliteit en komt ieder concept écht tot leven.