FOODTRUCKS

Foodtruck nodig voor jouw event of productpromotie? Dat kan!  Zet je merk op wielen en kom onder de aandacht bij jouw doelgroep. Wil je alleen de foodtruck huren? Geen probleem. Wil je ondersteuning van personeel en de foodtruck helemaal gebrand in jouw stijl hebben? Ook dat kan. Vertel ons jouw doelstelling en samen kijken we naar de beste aanpak. Wij zijn jouw flexibele full-servicepartner voor de huur van foodtrucks. 

foodtrucks

Een foodtruck kan op veel plekken opereren, denk hierbij aan events en festivals, in winkelcentra en op andere high traffic locaties. De foodtrucks worden dan ook vaak ingezet bij evenementen, beurzen, product promoties, samplings, tastings, maar ook voor media campagnes.

ONZE FOODTRUCKS

Onze foodtrucks zijn standaard voorzien van:

Vraag hier de verhuurbrochure aan

Volledig ontzorgd of in eigen hand

Activation Heroes kan ook helpen bij de inrichting van de foodtruck. Of je nu hamburgers gaat grillen en verkopen, personeel wil werven of samples gaat uitdelen met de foodtruck. We hebben de kennis en ervaring in huis én in ons netwerk om je van A t/m Z te ontzorgen. Zo kunnen wij de foodtruck onderdeel maken van jouw merkactivatiecampagne, alleen personeel voor je inhuren of het complete plaatje verzorgen: van branding en aankleding tot de inrichting van de foodtruck met de juiste apparatuur en met getraind personeel.

Wil je het liever zelf regelen? Ook geen probleem. Vrijwel alles is bespreekbaar en wij maken hierover goede afspraken.

Neem direct contact met ons op en breng jouw merk op wielen!

foodtruck

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.