Bagels & Beans- Gebakken lucht

Bagels & Beans heeft een nieuwe menukaart gelanceerd die draait om zintuigen. Met deze menukaart gaat de gast op reis langs de zeven zintuigen en stappen ze in de wereld van Bagels & Beans. Een ware sensatie vol geuren, kleuren, smaken en geluiden. Het nieuwe ‘Jum & Jam menu’ is sinds 13 mei 2024 in gebruik in alle vestigingen. 

Menukaart

Elk van de zeven productgroepen op de menukaart is aan een zintuig gekoppeld. Het menu neemt gasten mee langs de gerechten, dranken, smaken en geuren. Maar ook langs de verhalen, gevoelens, geluiden en kleuren die daarbij horen. 

 

“Jum & Jam, dat is zoiets als yin en yang, maar dan op z’n ‘bagels’: ontladen en opladen. Maar wel met je zintuigen op scherp. Want door naar de koffie te luisteren en door het gat van een bagel te kijken zie je hoe uniek de producten bij Bagels & Beans zijn. Producten die met hand en hart gemaakt zijn”, laat de keten weten. (bron: lunchroom.nl

Lancering met een luchtje

Met de lancering van de nieuwe menukaart heeft Bagels & Beans ons gevraagd om gedurende de introductieweek op verschillende locaties in het land gebakken (bagel)lucht uit te delen. Voorbijgangers werden getrakteerd op een bageldoosje met een bijzondere geur en een bon voor een gratis kop koffie bij één van de Bagels & Beans vestigingen!


Met verschillende teams van enthousiaste promotiedames zijn we diverse steden waar Bagels & Beans is gevestigd af gegaan. We hebben met de activatie gezorgd voor veel traffic to store en op een ludieke manier aandacht te geven aan de nieuwe menukaart! 

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.