Bonne Maman – dé Winterfair

Eind 2023 kwam de vraag vanuit Bonne Maman voor deelname aan dé Winterfair. De eerste consumentenbeurs voor Andros Nederland, waar Bonne Maman een merk van is. Het doel: 7 dagen lang mensen inspireren en de lekkerste producten laten proeven.

Stand

We hadden twee primeurs op de beurs: de introductie van Bonne Maman Pindapasta en een limited edition Kersen confiture. Een heerlijk jam met winterse kruiden die niet regulier verkrijgbaar is. Daarnaast stond Bonne Maman er met de Hazelnootpasta.

Bij twee proefbalies konden mensen de producten van Bonne Maman proeven. De ene balie kon men Hazelnootpasta proeven en bij de andere balie de Pindapasta, zowel met als zonder stukjes. De producten werden rijkelijk belegd op een toastje.


Op de stand maakten bezoekers ook nog kans op een van de dagprijzen van Bonne Maman. Een Bonne Maman deksel moesten ze in de prijzenwall naar beneden laten vallen. Viel de deksel in het ‘Bonne Maman vakje’? Dan maakte je kans op een Bonne Maman Adventkalender of een verpakking met kleine potjes jam.

Bonne Maman - deelname dé Winterfair

Uitvoering

Activation Heroes heeft het contact gehad met de beursorganisatie, regelde de inkoop en productie van de standbouw en we hebben het personeel geleverd. Uiteraard hebben we ook de op- en afbouw begeleid. In een korte periode van drie maanden hebben we in samenwerking met Andros Nederland deze beurs neergezet.

 

Tijdens de Winterfair in de Brabanthallen in Den Bosch hebben we duizenden Nederlanders kennis laten maken met de bestaande en nieuwe producten van Bonne Maman.

Ruim 16.000 bezoekers hebben we laten proeven en circa 1.300 bezoekers hebben een aankoop gedaan bij de stand. Een mooie en geslaagde beurs waarbij we duizenden Nederlanders kennis hebben laten maken met de bestaande producten én nieuwe producten van Bonne Maman.

2024 trappen we af met de Vakantiebeurs!

Bonne Maman - dé Winterdai

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.