CHANDON GARDEN SPRITZ – Festival Tour

Begin 2023 kwam de wens vanuit het Maison om een CHANDON truck te ontwikkelen en daarmee het land doortrekken langs festivals en evenementen. Activation Heroes heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft een Citroën HY gekocht van een Belgische Keurslager en deze binnen 2 maanden volledige opgeknapt. Alles conform de guidelines van CHANDON GARDEN SPRITZ.

Branding en productie

In deze periode is de truck gespoten, hebben we een verlicht logo op het dak gemaakt, NEON-sign op de achterwand gemonteerd en zitten er in de truck wandplanken voor het presenteren van flessen CHANDON. Aan de buitenzijde hebben we de bloemdecoratie rondom en op de truck geregeld.  

Begin april waren we ready to go en vanaf dat moment hebben we diverse festivals, evenementen en beurzen bezocht, denk hierbij aan Route de Soleil, Amsterdamse Zomer, Milkshake Festival, Pride Amsterdam en Mysteryland.

Chandon Garden Spritz Mysteryland

Verlengstuk

Naast de productie van de CHANDON truck hebben we, als verlengstuk van Moët Hennessy Nederland, een belangrijke rol gespeeld in het contact met de festivalorganisaties, het opleiden en leveren van de bartenders, inkoop en productie van de complete festivalsetting, branded disposables, het transport van de CHANDON truck en de op- en afbouw (en nazorg) van de festivals en evenementen.

We hebben tienduizenden Nederlanders kennis laten maken met CHANDON GARDEN SPRITZ! Op naar 2024!

Spritz & Sparkle with CHANDON.

Chandon Garden Spritz Milkshake festival

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.