Werken bij HORNBACH

Kundig, rechtdoorzee, optimistisch en ambitieus. Zo worden de pak ‘m beet 3.300 HORNBACH-helden omschreven op de werkenbijhornbach.nl website. HORNBACH is, met inmiddels 17 vestigingen, continu op zoek naar personeel die in het bezit zijn van diezelfde eigenschappen. En met de krapte op de arbeidsmarkt is het noodzakelijk om onderscheidend te zijn in de zoektocht naar personeel. Zo werden wij gevraagd om een opvallende wervingsactivatie te bedenken waar HORNBACH onderscheidend mee is en nieuw personeel mee kan werven.

Conceptontwikkeling

Bij het ontwikkelen van dit concept stond voor ons het kenmerkende shirt van HORNBACH centraal. Alle HORNBACH-helden dragen een HORNBACH polo, vest, blouse of jas. Zoals HORNBACH zelf omschrijft: “Het beste advies herken je aan dit shirt. En dat shirt, dat kun je niet kopen. Je moet hem verdienen. Bij HORNBACH werken namelijk mensen die verstand hebben van zaken. Opgeleide vakmensen en mensen met een passie voor zelf aanpakken.”

Met deze omschrijving in het achterhoofd zijn wij in de conceptfase gekomen tot een tentoonstelling van HORNBACH-outfits. Een outfit om trots op te zijn! Deze niet te missen presentatie hebben wij geproduceerd en inmiddels geplaatst en is nu te zien bij de HORNBACH vestiging in Best. Via de QR-codes die worden gedisplayd op de schermen kunnen werkzoekenden direct solliciteren op de openstaande functies. 

Werken bij HORNBACH. Doe maar gewoon!

HORNBACH paspoppen - Werken bij HORNBACK
HORNBACH Shirt

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.