MGA Entertainment –  L.O.L. Surprise Glamper

Voor het merk L.O.L. Surprise (van MGA Entertainment) heeft Activation Heroes een in-store concept ontwikkeld en geproduceerd waarbij in de ToyChamp in Breda winkel een grote speelopstelling is gemaakt.

Winkelervaring

Het idee voor dit concept is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Toychamp, MGA Entertainment en Activation Heroes. We wilden een unieke winkelervaring creëren voor L.O.L. Surprise-fans, een ervaring die verder gaat dan alleen het kopen van producten. Daarom hebben we de krachten gebundeld om iets speciaals te ontwerpen dat kinderen zou betrekken en enthousiast maken over het merk.

 

Het L.O.L. Surprise concept in de ToyChamp-winkel in Breda draait om het creëren van een opvallende speelomgeving. We hebben een grote speelopstelling ontwikkeld die is ontworpen om kinderen en ouders een interactieve en leuke ervaring te bieden met L.O.L. Surprise-producten. 

L.O.L. Glamper

We hebben gekozen om het schap te transformeren tot een L.O.L. Surprise Glamper. Een gekende speelset van L.O.L. Surprise. Tot in detail is de speelset nagemaakt. Dit geeft al veel herkenbaarheid voor de kids. Ze kunnen in de glamper zitten en voorin ligt er een L.O.L. Surprise reiskaart die je de weg wijst naar onder andere ‘glitterstad’ of ‘verrassings-eiland’. De grootste eye-cather is de enorme L.O.L. Surprise Bal bovenop de glamper. De L.O.L. Surprise bal is het boegbeeld van het merk. Druk op de knop vooraan de glamper en er vliegt een echt L.O.L. Surprise Bal door de tube, die vervolgens een heel pad aflegt over het schap! 

MGA L.O.L. Surprise glamper

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.