MGA Entertainment – Tina Festival

Het Tina Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét event waar je als meisje moet zijn geweest! Een combinatie van optredens van bekende artiesten, YouTubers, TikTokkers, workshops, attracties en natuurlijk heel veel shoppen! Dé plek om de doelgroep van MGA Entertainment te bereiken en te ontmoeten. In 2022 mocht Activation Heroes weer een beursconcept ontwikkelen voor de stands van L.O.L Surprise, NaNaNa! Surprise en Rainbow High. De focus lag op merkactivatie en directe verkoop.

Stands en personeel

Activation Heroes ontwikkelde twee event stands van ieder 25m2. Naast de volledige ontwikkeling en productie van de stands hebben ook het personeel geregeld. Uitvoerend promotiepersoneel, maar ook twee eventmanagers die dedicated aanwezig waren op zowel op- en afbouwdagen als eventdagen.

L.O.L. Surprise

Voor L.O.L. Surprise, vooral bekend van de roze en groene L.O.L. ballen met kleurrijke popjes erin, hadden de kinderen de mogelijkheid zich onder te dompelen in de wereld van L.O.L. Surprise. Aan twee kaptafels konden de kinderen zich laten schminken om vervolgens aangekleed te worden als een echte fashion doll en te shinen op de roze catwalk. Van iedere doll werd een polaroid foto gemaakt en in een fotomapje gedaan. Een leuke ‘branded’ herinnering om mee naar huis te nemen! Maar het hoogtepunt van de dag was een meet & greet met Bo Beljaars (influencer Bokado).

MGA Glamper XXL

Rainbow High en NaNaNa!

In het Rainbow High gedeelte van de stand stond een zelf gebouwde ‘snack-automatiek’ die we hadden omgetoverd tot een ‘Fashion Doll Machine’. De kinderen in de rij kregen een gratis muntje om de automatiek te ‘unlocken’.  Bij een winnend muntje kleurde de kast groen en kon het luikje van de automatiek, met daarachter de favoriete doll, worden geopend! Ook bij Rainbow High konden de kinderen op de foto bij een cut-out. Wederom een blijvende herinnering en verlengstuk van het contactmoment.

 

Bij NaNaNa! hadden we een reusachtige ballenbak geplaatst tegen een fluffy wand. De ballenbak was gevuld met roze chips en tussen de roze chips hadden wij een aantal gouden ballen verstopt. De drie deelnemers die het snelst de gouden ballen hadden gevonden, waren de gelukkige winnaars van mooie prijzen! Uiteraard hadden we een grote timer boven de stand hangen die de tijd bijhield en de spanning deed stijgen.

Van A tot Z

Activation Heroes verzorgde het totale concept: van de complete administratie van alle transacties tot een compleet overzicht van verkochte artikelen. Met twee volledige aangeklede stands compleet in de huisstijl van de brands van MGA Entertainment was de deelname aan het Tina Festival in 2022 een groot succes, ondanks de regen 😉!

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.