Moët Hennessy – Windows

In november 2022 kregen wij de vraag vanuit Moët Hennessy Nederland om voor de brands Moët & Chandon en Hennessy etalages te ontwikkelen en te produceren conform guidelines van de maisons.

Moët & Chandon

Voor Moët & Chandon bouwden we per etalage een maatwerk kast die op locatie werd gemonteerd en ingericht. De kast moest zorgen voor diepgang en een gouden omlijsting. De achterwand was voorzien van een opdruk met daarvoor de fles gepresenteerd op een sokkel. De etalage is aan de binnenzijde aangekleed met gouden kerstballen en aan de buitenzijde middels raamsigning voorzien van diverse gouden ‘Sparks’ en uiteraard het logo.

 

Bij diverse slijters in het hele land hebben wij de etalage mogen aankleden voor de feestdagen, helemaal in stijl van het EOY thema!

Hennessy

Voor Hennessy mochten wij een ‘window deluxe’ ontwikkelen en produceren voor slijterij Het Kraaiennest in Amsterdam. De keyvisual afgebeeld op een dibond paneel omringd door lichtflitsen en sterren geprint op een doek en gemonteerd in een frame aan de achterzijde. In de etalage staat een op maat gemaakt meubel als absolute eyecatcher met bovenop de verschillende kwaliteiten cognac gepresenteerd. Onder in het meubel is ruimte gemaakt voor de cadeauverpakkingen. Aan de buitenzijde van de etalage hebben we middels raamsigning een satijn goud kader aangebracht in lijn met de vloer van de etalage.

 

Cheers op de feestdagen!

Moët & chandon window singing
Hennesy window signing
Hennesy window slijterij
Moët & Chandon

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.