Ferrero sampling Kinder Schoko-Bons

Wat hoort er nou echt bij Pasen? Juist, paaseieren zoeken! Voor Ferrero heeft Activation Heroes een campagne opgezet voor de sampling van de Kinder Schoko-Bons rondom de paasdagen in Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. 

Eieren zoeken

Vanaf Goede vrijdag t/m Tweede Paasdag konden kinderen iedere dag paaseieren zoeken in het Julianatoren bos. Met een mandje of emmer in de hand konden ze vanaf 11.00 uur ’s ochtends helemaal los gaan en zoeken naar de gekleurde eieren. De eieren lagen overal verstopt in de hiervoor speciaal gecreëerde weide. Kinderen zochten tussen de hooibalen en onder boomstammen. Eenmaal een ei gevonden? Dan kreeg ieder kind in ruil voor het gekleurde ei een heerlijk zakje Kinder Schoko-Bons van een van onze promotors.

In Julianatoren hebben wij twee volledig branded balies neergezet. De balies lagen helemaal tot de rand gevuld met zakjes Kinder Schoko-Bons om alle kinderen te voorzien van lekkers! Daarnaast was de enige echte mascotte Kinderino ook aanwezig om op de foto te gaan met de kinderen, rond te lopen en om ook zakjes uit te delen. Een ware beleving en een hoop spectacel in de weide 

Resultaat

Na 4 dagen paaseieren zoeken, maken we de balans op en kunnen we spreken van succesvolle sampling campagne. In totaal hebben we ruim 6.000 zakjes met Kinder Schoko-Bons uitgedeeld aan enthousiaste kinderen die in het bos op zoek zijn geweest naar de verstopte eieren.

Blije ouders en blije kinderen!

Sampling Ferrero Schoko-bons
Sampling Ferrero Schoko-Bons

ZIN OM TE STARTEN?

Jij wilt ons beter leren kennen. En wij jou. Win-win. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. En met onze helden is dat sneller dan je denkt.